Verhuizen

Verhuizen

Hulp nodig voor een verhuis, hetzij naar een nieuw adres of naar een ander verdiep in hetzelfde gebouw ? Het vakkundig team van Omni Clean staat tot uw dienst. Wij vervoeren uw meubilair en dozen met de nodige zorg en passen ons aan aan uw behoeften.

Verhuizen
Verhuizen Verhuizen

Een verhuis zonder zorgen

Bent u van plan te verhuizen naar een nieuw adres, hetzij in België hetzij in Luxemburg ?

U herorganiseerd uw bedrijf en moet meubilair en gerief verhuizen van het ene verdiep naar het andere ?

De firma Omni Clean biedt u professionele hulp in het kader van deze verhuis.

Een doeltreffend en betrouwbaar team

Uitgerust met vrachtwagens, hijstoestellen en al het nodige materiaal, is ons verhuisteam speciaal opgeleid om uw meubilair, uw dozen en al uw ander gerief, met de nodige zorg te verhuizen, op een snelle en efficiënte manier.

Ons doel bestaat eruit u toe te laten om uw nieuw gebouw of nieuw verdiep te kunnen betreden en dit binnen de beste termijn en onder de beste omstandigheden.

Een volledige overname

Wij leveren u een dienst van kwaliteit, met een volledige overname van de verhuistaken met inbegrip van onderstaande stappen :

  • Afbreken en weer in elkaar zetten van het meubilair
  • Allerhande gerief in dozen steken
  • Transport door middel van materiaal en aangepaste voertuigen
  • Opstelling van uw meubilair en gerief volgens uw richtlijnen

Noteer dat wij dozen kunnen leveren indien u dat wenst.

Ontdek ook al onze andere schoonmaakdiensten, onderhoud en renovatie. Ons team staat ter uwer beschikking, wat ook de dienst moge zijn die u nodig heeft.

Kijk eens naar onze partners en referenties, om te ontdekken wie ons reeds heeft vertrouwd, evenals naar onze fotogalerij, om met uw eigen ogen vast te stellen hoe goed onze diensten zijn.

Een vraag ? Neem contact met ons op het 02 569 46 02 of via info@omni-clean.be

Een vraag ? Contacteer ons schoonmaakbedrijf per telefoon, per e-mail of door middel van ons contactformulier.

Een vraag tot prijsofferte ? Vul alle nodige inlichtingen in, in ons daarvoor bestemd formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u een persoonlijke prijsofferte te laten geworden die beantwoord aan uw eisen.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.