Onze diensten

Ontdek alle diensten die wij u aanbieden

picto  Schoonmaak kantoren en ondernemingen

Schoonmaak van kantoren en bedrijven

Ons team is beschikbaar voor het uitvoeren van een éénmalige of dagelijkse schoonmaak van uw kantoren en bedrijven. Van het schoonmaken van de ramen tot de vloeren, wij zorgen voor alles !

picto  Schoonmaak commercieel centrum

Schoonmaak commercieel centrum

Geniet van een onberispelijke schoonmaak door beroep te doen op onze diensten voor het schoonmaken van de verschillende oppervlakken van het commercieel centrum. Omni Clean is uw referentiepartner.

picto Schoonmaak ramen

Schoonmaak van de ramen

Onze schoonmaakdiensten bestaan eveneens uit het schoonmaken van de ramen en glazen oppervlakken van gebouwen. Wij beschikken over de kwalificaties en de nodige uitrusting !

picto Renovatie

Diensten Renovatie

Onze ploeg is eveneens in staat de renovatie uit te voeren van diverse werven. Schilderwerk, elektriciteit, loodgieterij en nog veel meer. Deze domeinen hebben geen enkel geheim voor ons.

picto Onderhoud groene ruimtes

Onderhoud groene ruimtes

Maaien van het gazon, snoeien van hagen en bomen, planten van planten en bloemen en ook het plaatsen van een omheining : onze diensten voor het inrichten en het onderhoud van uw groene ruimtes zijn zeer uitgebreid.

picto Verhuizen

Diensten Verhuizen

Omni Clean is beschikbaar voor alle verhuizingen van A tot Z, hetzij naar een nieuw adres of van de ene verdieping naar de andere binnen hetzelfde gebouw.

picto Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Ons schoonmaakbedrijf biedt zowel de schoonmaakprestaties aan als het aanvullen van de producten (zeep, toiletpapier, enz.) voor alle soorten apparatuur en sanitaire ruimtes.

picto Schoonmaak van uw voertuigen op site

Schoonmaak van uw voertuigen

Zin om over een proper voertuig te beschikken zonder u te verplaatsen ? Omni Clean komt naar uw locatie of huis om de binnen- en buitenkant van uw voertuig te reinigen.

picto Covid-19 Ontsmetting

Covid-19 Ontsmetting

Teneinde te beantwoorden aan de sanitaire eisen opgelegd in het kader van Covid-19, hebben wij een ontsmettingsdienst ontwikkeld die beantwoordt aan alle geldende eisen.

Vraag een pijsofferte via ons online formulier

Een professionele, flexibel en gemotiveerde team die besthikbaar is voor hun klanken

Nettoyage de vitre
Omni Clean

Een familiebedrijf dat actief is sinds 2003

Omni Clean is een familiebedrijf dat reinigings- en onderhoudsdiensten aanbiedt, evenals andere facilitaire diensten. Het is onze ambitie om kwalitatief hoogwaardig werk te leveren dat voldoet aan de milieunormen en de eisen van onze klanten, en tegelijkertijd flexibel te zijn. Vraag uw offerte aan !

Lees verder
Nettoyage de cuisine Omni Clean à votre service

U wenst onze team toetreden ? Ontdekt onze aanbiedingen

Vacatures
Een vraag ? Neem contact met ons op het 02 569 46 02 of via info@omni-clean.be

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.