Schoonmaak van uw voertuigen op site

Schoonmaak van uw voertuig thuis of op site

De firma Omni Clean beschikt over en mobiele car-wash om uw voertuigen schoon te maken thuis of op site. Informeer ons over uw aanvragen met betrekking tot de schoonmaak van de binnen- en/of de buitenkant van uw wagen, en wij zorgen voor een volledige tevredenheid. Contacteer ons !

Schoonmaak van uw voertuigen op site
Schoonmaak van uw voertuigen op site Schoonmaak van uw voertuigen op site

Een mobiele car-wash

Omni Clean, beschikt ook over een mobiele car-wash die zich verplaatst naar gelang uw wensen om uw voertuig schoon te maken !

Uitgerust met een tank, een hogedrukreiniger en alle onmisbare benodigdheden om uw voertuig te doen stralen van properheid, wordt onze vrachtwagen perfect gebruikt door ons team dat ter uwer beschikking staat.

Klassieke of uitgebreide schoonmaak

Ons schoonmaakbedrijf stelt zijn kennis en zijn deskundige technieken ter beschiking voor alle schoonmaaktypes van uw voertuig, van het meest klassieke tot het meest uitgebreide.

Wij ontfermen ons, onder meer, over volgende taken :

  • Eenvoudige schoonmaak van de buitenkant van het voertuig
  • Stofzuigen van de binnenkant van het voertuig
  • Afstoffen van de binnenkant van het voertuig
  • Polijsten / simoniseren van uw koetswerk
  • Reinigen van de zetels
Een vraag ? Neem contact met ons op het 02 569 46 02 of via info@omni-clean.be

Noteer dat wij ons verplaatsen ten huize van particulieren of op de site van een onderneming, van een gebouw of een commercieel centrum bijvoorbeeld. Echter, verplaatsen wij ons voor de schoonmaak van minstens twee voertuigen, met de mogelijkheid om een twaalftal voertuigen schoon te maken op één dag.

Ontdek ook onze andere schoonmaakdiensten, ter beschikking van uw kantoren, ondernemingen en commerciële centra. Wij bieden ook de schoonmaak van ramen, onderhoud van de groene ruimtes, verhuizingen, schoonmaak en beheer van sanitaire ruimtes en voorzieningen, het ontsmetten van lokalen evenals diverse renovatiewerken aan.

Contacteer ons indien u eender welke vraag heeft of meer inlichtingen wenst. Wij zijn bereikbaar per telefoon, per e-mail of door middel van ons contactformulier. U kan ook een prijsofferte aanvragen door middel van het daarvoor bestemde formulier.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.