Onze diensten

Reinigings- en multiservice bedrijf

Omni Clean biedt schoonmaakdiensten en andere facilitaire diensten aan. Ons team stelt zijn ervaring, zijn kennis en zijn technieken ter beschikking van particulieren en professionelen. Contacteer ons !

Schoonmaak kantoren en ondernemingen

Schoonmaak kantoren en bedrijven

Of het nu gaat om dagelijkse of een éénmalige opdracht, Omni Clean biedt een schoonmaakservice voor kantoren en bedrijven die perfect is afgestemd aan uw behoeften. Van de schoonmaak van de ramen en de vloeren, het stofvrijmaken van elk meubel, ons team reinigt alle plaatsen tot in het kleinste detail.

Lees verder
Schoonmaak commercieel centrum

Schoonmaak commercieel centrum

Ons schoonmaakbedrijf reinigt alle lokalen binnen uw commercieel centrum. Winkels, sanitaire ruimtes, vloeren of trappen. Wij zorgen dat het pand blinkt van properheid. Contacteer ons en geniet van kwaliteitswerk dat is aangepast aan al uw behoeften.

Lees verder
Schoonmaak van uw voertuigen

Schoonmaak van uw voertuigen

Geniet van een grondige reiniging van uw voertuig zonder u te verplaatsen. Omni Clean beschikt over een mobiele car-wash die naar uw localtie of huis komt om de binnen- en buitenkant van uw voertuig te reinigen. Voor u een voertuig dat sprankelt van netheid !

Lees verder
Schoonmaak ramen

Schoonmaak van de ramen

Omni Clean gespecialiseerd in de schoonmaak , voert de ruitenreiniging uit bij particulieren, bedrijven, commerciële en residentiële gebouwen. Uitgerust met een harnas en de nodige uitrusting voeren wij deze schoonmaakdienst uit volgens de regels van de kunst. En op een veillige manier.

Lees verder
Onderhoud groene ruimtes

Onderhoud groene ruimtes

Dankzij een jarenlange ervaring biedt Omni Clean de mogelijkheid om uw buitenruimtes in te richten en/of te onderhouden. Gaande van het aanleggen van bloembedden tot het snoeien van de hagen en het maaien van het gras, ons team met groene vingers staat volledig ter uwer beschikking.

Lees verder
Renovatie

Renovatie

Wij laten de renovatie en inrichting uitvoeren door gekwalificeerde vakmensen. Deze dienst omvat onder andere schilder- en electriciteits werken plafondwerken, het plaatsen van vloerbekleding, loodgieterij en nog veel meer. Laat ons weten wat uw wensen en behoeften zijn en wij brengen ze tot leven door een perfect uitgevoerde werf.

Lees verder
Verhuizen

Verhuizen

Het bedrijf Omni Clean stelt zijn personeel, zijn uitrusting en zijn vrachtwagens ter uwer beschikking in het kader van een verhuis. Of je nu verhuist naar een nieuw adres of een ander verdiep binnen hetzelfde gebouw, wij staan ter uwer beschikking om subtiel en efficiënt uw bezittingen te verhuizen.

Lees verder
Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Onze ervaren en competente medewerkers voeren de reiniging en aanvulling van uw sanitaire ruimtes uit. Van het gebruik van milieuvriendelijke producten voor het schoonmaken van de sanitaire ruimtes tot het beheer van het toiletpapier, de zeep en andere benodigdheden, wij zorgen voor alles volgens uw wensen.

Lees verder
Covid-19 Ontsmetting

Covid-19 Ontsmetting

Om te voldoen aan de sanitaire maatregelen teneinde de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, heeft Omni Clean beslist een aangepaste dienstverlening aan te bieden. Wij gebruiken hiervoor ontsmettingsproducten en -technologiën om elk type ruimte of oppervlak te reinigen, tot in het kleinste detail.

Lees verder

Contacteer ons voor alle vragen of inlichtingen. Ontvang een persoonlijke offerte door het hiervoor bestemde formulier in te vullen.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.