Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Op zoek naar een firma die in staat is uw sanitaire ruimtes te reinigen alsook de uitrustingen te bevoorraden wanneer nodig ? De firma Omni Clean is hiervoor uw bevoorrechte partner ! Wij zijn beschikbaar overal in België en in Luxemburg.

Sanitaire voorzieningen
Sanitaire voorzieningen Sanitaire voorzieningen

Schoonmaak sanitaire ruimtes

Het vakkundig team van Omni Clean verzorgd de volledige schoonmaak van uw sanitaire ruimtes, en dit, volgens de door u gevraagde frequentie. Vermits hygiëne en properheid voor ons geen geheimen kennen, heeft u de garantie steeds te beschikken over sanitaire ruimtes en uitrustingen die perfect en onberispelijk schoon zullen zijn.

Bevoorrading van sanitaire ruimtes

Wij kunnen ons ook ontfermen over de bevoorrading van uw sanitaire uitrusting met :

  • Zeep
  • Toiletpapier
  • Papier om de handen te drogen
  • Vuilzakken
  • Luchtverfrissers

Hier heeft u twee mogelijkheden. Ofwel gebruiken wij uw eigen producten, waar wij dus enkel voor de bevoorrading zorgen. Ofwel bestellen wij onze producten en bevoorraden wij uw sanitaire uitrustingen.

Installatie van sanitaire uitrustingen

In functie van uw behoeften, kunnen wij onderstaande uitrustingen plaatsen :

  • Zeepverdelers
  • Handdroogsystemen, hetzij een papierverdeler of een automatische hand-droger
  • Hygiënebakken
  • Houders voor toiletpapier
Een vraag ? Neem contact met ons op het 02 569 46 02 of via info@omni-clean.be

Als onderneming gespecialisseerd in de schoonmaaksector en het onderhoud, bieden wij u een gevarieerd aanbod aan diensten, om u het leven te vereenvoudigen door beroep te doen op een enkele gesprekspartner voor een veelvoud aan diensten die worden uitgevoerd door professionelen en diverse vakmensen.

Gelieve ons te contacteren indien u eender welke vraag heeft ! Wij zijn er om u te antwoorden, te informeren en een persoonlijke prijsofferte op te maken volgens uw behoeften.

Bel ons, stuur ons een e-mail of stuur rechtstreeks uw bericht via ons contactformulier of uw prijsaanvraag.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.