Covid-19 - Ontsmetting

Ontsmetting van de lokalen in geval van Covid-19

Het jaar 2020 wordt ongetwijfeld gekenmerkt door de pandemie van Covid-19. Teneinde terug een normaal leven te kunnen leiden en met het oog op de veiligheid, biedt Omni Clean zijn klanten een ontsmettingsdienst aan voor de lokalen en uitrustingen evenals de verkoop van aangepaste ontsmettingsproducten.

Covid-19 - Ontsmetting
Covid-19 - Ontsmetting Covid-19 - Ontsmetting

Ontsmetten naar aanleiding van een geval van Covid-19

Een geval van Covid-19 raakt bekend, de betrokken persoon was aanwezig in uw lokalen en heeft uw infrastructuur en uitrusting gebruikt ?

Het schoonmaakbedrijf Omni Clean gaat over tot een volledige ontsmetting van uw lokalen dankzij de technologie en de gecertifieerde producten van Easyox. Onze teams zijn opgeleid en bekwaam om deze interventie uit te voeren volgens de regels van de kunst.

Deze ozongenerator laat toe om de lucht te ontsmetten evenals eender welke oppervlakte, en dit, met het efficiënt vernietigen van het virus, de bacteriën, schimmel, huisstofmijt, insecten, enz.

De lokalen die dus mogelijkerwijs besmet waren zijn nadien volledig steriel, op een snelle, ecologische manier en volledig beveiligd.

Ontsmetten in het kader van een regelmatige schoonmaak

Onze schoonmaakploegen die éénmalige of regelmatige schoonmaak bij u uitvoeren kunnen de gewoonlijke producten vervangen door gecertifieerde ontsmettingsproducten om de lokalen te ontsmetten tijdens hun gebruikelijke poetsbeurt.

U geniet dan van propere lokalen die eveneens volledig ontsmet zijn, wat u een meer rustgevend gevoel zal geven in de context van onzekerheid gebonden aan de pandemie van Covid-19.

Een vraag ? Neem contact met ons op het 02 569 46 02 of via info@omni-clean.be

Verkoop van ontsmettende producten

Het schoonmaakbedrijf Omni Clean biedt ook de verkoop aan van onstmettende producten evenals ontsmettende handgels.

Ontdek eveneens ons gehele aanbod aan schoonmaakdiensten evenals ons gevarieerd gamma een aanverwante diensten.

Wij nodigen u uit om ons te contacteren indien u eederd welke vraag heeft, meer inlichtingen wents of een prijsofferte wenst te vragen. Onze team staat klaar om u te informeren, hetzij via telefoon, per e-mail of via het contactformulier !

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.